SEVÆRDIGHEDER

Området over Kerteminde

Vi tilbyder udlejning af et ny renoveret hyggeligt sommerhus med kilometervis af dejlige strande. Kerteminde har super naturskønne omgivelser og med mange attraktioner indenfor kort afstand samt gode spise muligheder og indenfor gå afstand en af Danmarks største og flotteste marinaer.

Besøg f.eks. Valdemars Slot med Danmarks Jagt- og Trofæmuseum og Legetøjsmuseum, Nyborg Slot – Nordens ældste kongeborg eller Egeskov Slot med Veteranbilmuseum, labyrinter og tree-top-walking. Turen bør også gå til Odense, foruden rigtig gode indkøbsmuligheder finder man bl.a. Zoologisk Have, H.C. Andersens Hus, Frilandsmuseet Den fynske Landsby, og Danmarks Jernbanemuseum.

Information om Kerteminde by

Kerteminde har super naturskønne omgivelser og med mange attraktioner indenfor kort afstand samt gode spise muligheder og indenfor gå afstand til en af Danmarks største og flotteste marinaer.

I Kerteminde er der plads til alle, og vi viser glædeligt og stolt vores egn frem. For at få mere information kan du benytte dig af linkene til højre eller se filmen nedenfor. Den varer kun 5 minutter. Se video af Kerteminde – klik her