Lejebetingelser for leje af sommerhus på bynkevej 7 i Kerteminde på Fyn

Depositum betales sammen med lejen og betales senest 3 dage efter af lejekontrakten er underskrevet/ retuneret. Såfremt indbetalingen ikke er registeret seneste 3 dage efter vi har modtaget kontakten kan sommerhuset udlejes til anden side. Det resterende beløb tilbagebetales senest 14 efter lejen er overstået.

Under opholdes skal det lejede holdes rent af lejer, vi sørger dog for slutregngøring hvis dette ønskes (valgfrit) som koster 650 kr. Du skal dog efterlade sommerhuset i ryddelig stand og opvask skal gennemføres af lejer, således at porcelæn, bestik og lignende køkkenservice efterlades i rengjort stand. (Rengøring kan fravælges ved bestillingen af sommerhuset)

Forbrug:
  • Sommerhuset er opvarmet med brændeovn og nyinstalleret aircondition/varmepumpe
  • Forbrug af træbrikker til brændeovnen koster 25 kr. per pakke (10 kg) Vær venligst opmærksom på, at der ved ankomst til sommerhuset kan forventes en temperatur på min. 15 grader uanset årstid.
  • Til hver almindelig soveplads er der madrasser, dyner og hovedpuder
  • Lejer medbringer selv sengelinned og håndklæder – hvis andet ikke er aftalt
  • Udlejer er ansvarlig for forsikring af sommerhus og inventar
  • Lejer er ansvarlig for alle skader forvoldt på hus og inventar inde og ude i lejeperioden
  • Der må ikke bo mere end 6 personer i sommerhuset samt må der ikke ryges i sommerhuset.
    (Bemærk, vi har bygget et udvendigt lukket område hvor der gerne må ryges.)
Prisen er inklusiv: Viskestykker, dækkeservietter, rengøringsartikler & klude samt opvasketabletter til opvaskemaskinen & der må gerne bruges af mel, sukker osv – bare der suppleres op, hvis I bruger det sidste, så der er til de næste.
Alm. Tv antenne (5 kanaler) nogle kanaler kan være mindre udstabile i perioder)

Afbestilling
Hvis sommerhuset afbestilles, må lejer afholde hele huslejen minus depositum som tilbagebetales. Genudlejes huset tilbagetilbetales den indbetalte leje minus 25% af den samlede lejepris dog minimum kr. 1.500 kr.

Reklamation:
I lejeperioden er lejer ansvarlig for huset og dets inventar. Skulle der ske uheld, skal dette straks meddeles udlejer. Skader opstået under ferieopholdet, hæfter lejer selv for og dette skal erstattes til udlejer. Er der reklamationer ved ankomsten, skal dette meddeles udlejer senest dagen efter ankomsten.

Forsikring:

Sommerhuset og dets inventar er forsikret mod brand. Ting og personskadeforsikring er ikke tegnet for lejer. For at undgå forstoppelse af toilet og afløb, må der ikke smides ting i toilettet, lejer hæfter for selvforskyldt forstoppelse.

I tilfælde af force majeure som bl. a. krig og epidemiske sygdomme har udlejer ret til at ophæve lejeaftalen. I så fald skal udlejer returnere modtagne betalinger vedr. det annullerede lejemål. Lejer har ikke krav på yderligere kompensation. Udlejer kan ikke give garanti mod forekomsten af insekter (myrer og ørentviste o.l.) Udlejer vil sørge for hurtigst muligt afhjælpning, ofte i samarbejde med feriehusejer.

Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, kursændringer og lignende. Alle priser er inkl. moms.